VITSa üks väärtusi on innovatiivsus, mis tänases olukorras, kus füüsilist kokkupuudet hoitakse minimaalsena, tuleb see eriliselt kasuks.

Töötervishoius ja tööohutuses on praegu fookus suunatud koroonaviiruse vastu võitlemiseks, kuid tööõnnetused ja kutsehaigused ei oota, kuni koroona on oma käigu ära teinud. Muud riskid ja ohud töökeskkonnas vajavad endiselt tähelepanu.
Oleme ennast tehnoloogiliselt ette valmistanud, et teid igakülgselt toetada, kuid jäädes seejuures füüsiliselt teisele poole ekraani. Niisiis:

1) Koolitused:
Kui klassikoolitused on tühistatud, siis ära heida meelt – meie teeme kõik onlines.
Meie esimene koolitus teemal „Töötervishoiu ja tööohutuse dokumentatsioon“ leiab aset 8.aprill.
Räägime kohustuslikest dokumentidest ning vajalikest tegevustest.
Täpsem info ja registreerimine SIIT.

Lisaks saame kohe valmis ka meie e-õppe koolituse „24h töötervishoiu ja tööohutuse koolitus“ .
Kui oled huvitatud, siis anna endast märku (jaanika@vits.ee) ja teavitame Sind, kui koolitus on üleval.

Esimestele õppuritele teeme ka soodsama hinna 😊

2) Riskianalüüsid, ohutusjuhendid ja auditid:
Tänu meie koostööpartnerile Vsight on meil kasutusel tehnoloogia, mis võimaldab külastada ettevõtet, läbi viia auditeid ilma füüsiliselt kohale tulemata. Selleks on vajalik vaid kliendi poolt nutitelefon koos internetiühendusega ning tänu Vsight tehnoloogiale saame jälgida töökeskkonda, paluda mõnda protsessi, töövahendit, kemikaali lähemalt näidata ning saame ka ise erinevate märguannetega juhtida tähelepanu ohtlikele kohtadele.

VITSa kliendina on Sul ka endal võimalus seda tehnoloogiat kasutada, et virtuaalselt külastada ettevõtte teisi üksusi ja/või esindusi.  3) Konsultatsioon: Vahepeal on vaja lihtsalt spetsialistiga nõu pidada või ka kiirelt koos dokumendid üle vaadata. Broneeri aeg ja kohtume virtuaalselt.

4) Töökeskkonnaspetsialisti teenus koos VITSaga:
Saate rentida töökeskkonnaspetsialisti, kes toetab teid töötervishoiu ja tööohutuse kohustuste täitmisel. Tänu VITSale saab kõik tegevused läbi viia virtuaalselt ja ka teil on ülevaade, mis seisus töötervishoid ja tööohutus on.

Kui ei oska antud loetelust õiget teenust valida või soovite midagi täpsustada, siis helistage või kirjutage julgelt.

Püsige terved!

Jaanika Jelistratov
VITS
+372 55623741
jaanika@vits.ee

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound